​Adgangskontrol øger sikkerheden hos private og erhverv

Ønsker du at øge sikkerheden på arbejdspladsen eller i hjemmet, så er adgangskontrol sandsynligvis den rette løsning for dig. Hos Låsesmeden Fredericia står vi klar til at hjælpe alle kunder i og omkring Fredericia, Middelfart og Børkop med installation af adgangskontrol.

Hos os finder du flere forskellige former for adgangskontrol efter dine behov. Vi tilbyder eksempelvis elektronisk adgangskontrol, hvor du skal bruge en brik eller en mobil til at låse dig ind. Vi tilbyder dog også en biometrisk løsning, hvor fingeraftryk bruges som adgangskontrol.

Hvad koster adgangskontrol?

Hos vores låsesmed handler vi altid med attraktive priser, uanset hvilken løsning du vælger. Den eksakte pris udregnes på baggrund af opgavens omfang, samt hvilken løsning der passer bedst til dig. Vi forhandler mærker som Salto og Ruko, der begge er anerkendte i branchen.​

Som låsesmed har vi stor erfaring, hvorfor vi kan hjælpe med montering og reparation af forskellige former for adgangskontroller. Du kan derfor trygt vælge os til at komme og sikre dit hjem. Vi garanterer holdbare løsninger af høj kvalitet.

Kontakt os for at høre nærmere

Skal vi sikre hjemmet eller arbejdspladsen bedst muligt? Så kontakt os allerede i dag. Vi står klar til at tilbyde nogle af markedets mest sikre løsninger til dig og dine behov.

Kunne du tænke dig at høre nærmere om adgangskontrol, så ring på telefon 22 15 76 15, eller skriv til info@låsesmeden-fredericia.dk. Du kan også udfylde formularen lige her på siden.​ Vi kan naturligvis også hjælpe dig med andre lignende produkter, som f.eks. installation af dørtelefon eller tyverisikring.  

Kontakt os​

​Kontakt os for yderligere spørgsmål, eller et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Butikken og værkstedet har kun åbent efter aftale.

Kontakt din låsesmed for at få et uforpligtende tilbud

Er du inter​esseret i vores løsninger?

Kontaktinfo