​En dørtelefon forsikrer dig mod ubudne gæster

Bor du i en lejlighed, hvor der ingen dørtelefon er tilknyttet? Så bør du overveje at få installeret en med det samme. En dørtelefon er nemlig god at have i flere forskellige situationer. Låsesmeden Fredericia er den lokale låsesmed i Fredericia nær Middelfart og Børkop, og vi hjælper gerne med installation af dørtelefon.

En dørtelefon kaldes også for en porttelefon, og gør det muligt for dig at kommunikere med personer, der ringer på døren til dit hjem – uden at lukke din dør op for dem. Dette er altså din sikkerhed for, at du ikke lukker ubudne gæster ind i din opgang.

Vi hjælper med service og installation af dørtelefon

Vi er et firma med stor erfaring på området, hvorfor vi gerne kommer til din etageejendom og hjælper med både service og installation af dørtelefon hos dig. Vi garanterer dig den bedste løsning efter dine behov, og vi efterlader altid resultater af høj kvalitet.​

Hos os finder du udelukkende attraktive priser, hvor kvaliteten af din sikkerhed ikke sættes på kompromis. 

Vælger du os som din næste samarbejdspartner, vil du altså få et mere sikkert hjem med holdbare løsninger til en skarp pris. Vi rådgiver naturligvis gerne dig mod det bedste valg for dine behov.

Kontakt os i dag for at aftale nærmere

Kunne du tænke dig at høre nærmere om dørtelefon, og hvad vi kan gøre for dig? Så kontakt os med det samme. Vi står altid klar med de bedste løsninger, der sikrer dit hjem bedst muligt.

Ring på telefon 22 15 76 15, eller skriv til vores mail info@låsesmeden-fredericia.dk. Du kan også udfylde formularen lige her på siden, så vender vi tilbage og aftaler mere.​

Kontakt os​

​Kontakt os for yderligere spørgsmål, eller et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Butikken og værkstedet har kun åbent efter aftale.

Kontakt din låsesmed for at få et uforpligtende tilbud

Er du inter​esseret i vores løsninger?

Kontaktinfo