Tyverisikring med elektronisk eller mekanisk sikring

​Hos Låsesmeden Fredericia i Fredericia nær Middelfart og Børkop tilbyder vi en lang række løsninger inden for tyverisikring af private boliger og erhverv. Tyverisikring kan være enten mekanisk eller elektronisk, men det kan også være en kombination. Derudover tilbyder vi låseservice med elektronisk adgangskontrol.

Tilpasning af tyverisikring efter individuelle behov

​Vi har et stort udvalg af mekaniske sikringer såsom hegn, gitre og låse og af elektroniske sikringer såsom videoovervågning, bevægelsesdetektorer og alarmsystemer. Tyverisikring kan med andre ord tilpasses jeres helt individuelle behov. Det kan ske på baggrund af jeres indbrudshistorik og fra erfaringer fra lignende erhverv.

Vi råder og vejleder gerne i en samlet sikringsløsning, da de forskellige former for tyverisikring har forskellige funktioner. Mekaniske sikringer holder tyven ude eller forsinker tyven i at komme ind.

Elektroniske sikringer er præventive, men har samtidig til formål at stresse tyven, mens han forsøger at trænge ind, samt når han er kommet ind.

​Videoovervågning fungerer desuden som dokumentation, men den kan også benyttes til at overvåge medarbejdere. Derudover benyttes videoovervågning præventivt i butikker med kundeadgang, udover at den stadig benyttes til dokumentation.

Kontakt os for at få et tilbud på indbrudssikring

​Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om elektronisk eller mekanisk tyverisikring af hus. Vi er klar med råd og vejledning, og vi kommer gerne med løsningsforslag. Derpå udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på telefon 22 15 76 15, eller du kan skrive til info@låsesmeden-fredericia.dk.

Kontakt os​

​Kontakt os for yderligere spørgsmål, eller et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Butikken og værkstedet har kun åbent efter aftale.

Kontakt din låsesmed for at få et uforpligtende tilbud

Er du inter​esseret i vores løsninger?

Kontaktinfo